Македонски деликатеси на хрватското приморје: Ресторанот „Nautica“ ги воодушеви Риечани

Уживање во морското крајбрежје, целодневниот есенски дожд и… нешто малку поинакво. Вчеравечер жителите на Риека беа дел од посебен настан – вечер за искусување македонски специјалитети, во режија на Мими Делов, Македонка чија адреса сега се води под кодот на Риека. Во ресторанот „Nautica“ се одржа вечер на македонски деликатеси, а сите присутни можеа да …

Македонски деликатеси на хрватското приморје: Ресторанот „Nautica“ ги воодушеви Риечани Read More »