ТАГОВИ Posts tagged with "мајка-црква"

Tag: мајка-црква

Колумни

Стоп за судирот на интереси

Пишува: Сунчица Уневска „Замислете каква совршена институција е тоа, во која имате Совет каде што филмските работници сами си одлучуваат, меѓу другото, и за своите...

Придружете ни се Facebook