• маја шупут

Пејачката Маја покажа и повеќе од што треба, но фановите забележаа нешто чудно на нејзиниот ѕид! (ФОТО)

Популарната хрвтска пејачка Маја Шупут се сликаше во ходникот од својот дом во секси ноќница со кафе во раце, но на нејзините обожаватели нешто друго им падна во очи. Иако Маја е многу активна на нејзиниот Инстаграм каде објавува фотографии од езгозтични дестинации на кои оди со сопругот, како и луксузните одморалишта, но нејзините фанови …

Пејачката Маја покажа и повеќе од што треба, но фановите забележаа нешто чудно на нејзиниот ѕид! (ФОТО) Read More »