ФОТО | Рајската плажа Маја Беј, на која Дикаприо беше дел од филмот „Плажа“, повторно ќе биде отворена за туристи

По четири години откако беше затворена плажата Маја Беј, најпознатата лагуна од филмот „Плажа“ со Леонардо Дикаприо, повторно ќе биде отворена за посетители, од јануари 2022, потврдија од тајланскиот оддел за национални паркови. Оваа драматично убава плажа со фин бел песок и залив во тиркизна боја во облик на паричка, наречен Маја, е дел од …

ФОТО | Рајската плажа Маја Беј, на која Дикаприо беше дел од филмот „Плажа“, повторно ќе биде отворена за туристи Read More »