Tag : Луј Реар

Жена Магазин Магазин слајдер

Мала историја на дводелниот костим за капење: Општетсвената експлозија наречена бикини

Слободен печат
Дводелниот костим за капење се појавил дури во 1946 година во модната престолнина Париз. Бил дизајниран од францускиот моден креатор Луј Реар, кој го вовел...