Mагична формула за привлекување на пари: Правете го ова секој ден и ќе стигнете до богатство!

Една од најпознатите авторки на книги за самопомош Луиза Хеј, истакна дека секоја цел може да стане реалност. Таа нагласи дека секој човек има моќ да се ослободи од физички, емоционални и финансиски проблеми, пренесува „sensa.mondo“. Луиза Хеј апелираше до своите читатели да се ослободат од стереотипното размислување и да го прошират периметарот на нивните …

Mагична формула за привлекување на пари: Правете го ова секој ден и ќе стигнете до богатство! Read More »