4 C
Скопје

Tag : Љубомир Бранѓолица

Култура

Македонскиот центар на ИТИ испрати порака по повод Светскиот ден на операта

Слободен печат
Македонскиот центар на Интернационалниот театарски институт ИТИ/Продукција ја пренесе пораката по повод Меѓународниот ден на операта (25.10.2020), чиј автор е композиторот Љубомир Бранѓолица, а видеопораката...