Лордес Леон пуши многу „трева“, а за својата мајка Мадона вели дека е тотален „контрол фрик“

Лордес добила важен совет од Мадона: Запамети, ова с**** не е реално. Не се важни парите или твоето лице или како изгледаш. Лордес Леон пуши многу „трева“, а за својата мајка Мадона ќе каже дека е тотален „контрол фрик“ и едвај чекала да се ослободи од нејзината контрола штом достигнала години на полнолетност.   View …

Лордес Леон пуши многу „трева“, а за својата мајка Мадона вели дека е тотален „контрол фрик“ Read More »