• Лина Пејовска

Што прави денеска: Лина Пејовска, пејачка

Младата и талентирана пејачка Лина Пејовска својата музичка приказна ја започна со учеството во српското музичко шоу „Ѕвездите на Пинк“, каде што ги освои и жирито и публиката од целиот Балкан. Оттука патот на успехот на Лина ѝ се движи во нагорна линија. Нејзините песни „Ако ме сакаш“ и „Нека те боли“ станаа апсолутни хитови …

Што прави денеска: Лина Пејовска, пејачка Read More »