Tag : ли развили

Жена Магазин Магазин слајдер

Што ѝ направи Џеки Кенеди на сопствената сестрa? Жената на која богатството ѝ донесе само несреќа (ФОТО)

Слободен печат
Во едно од ретките интервјуа што ги дала за Њујорк тајмс, Ли Радзивил, сестрата на Џеки Кенеди, се присетила на разговорот што го водела со...