-2 C
Скопје

Tag : левијатан

Колумни

Кога ќе затрепери безмилосното срце на Левијатан

Мирослав Грчев
По два месеца пандемиска „идила“, кога на планетата – и во нејзиниот македонски папок, се разбира – владееше практично незапаметен консензус во однесувањето на луѓето,...