Поздраво срце и подобрена циркулација: Практикувајте да спиете на оваа страна од телото за добро здравје

Едвај чекате да се испружите на кревет, па не ни помислувате дали е важно на која страна ќе спиете. Меѓутоа, дали спиеме левата или десната страна на телото и како тоа влијае на нашето здравје, пред се на срцето, органите за варење, ослободување на токсини. Научниците тврдат дека е многу подобро да спиеме на левата …

Поздраво срце и подобрена циркулација: Практикувајте да спиете на оваа страна од телото за добро здравје Read More »