Tag : ЛД Пистолеро

Ви Препорачуваме Магазин

ИНТЕРВЈУ СО ЛД ПИСТОЛЕРО: Силата на рапот е да биде гласот на народот кој не може да се чуе

Тони Димков
Првата средба со ЛД Пистолеро ја имав пред многу години, кога со хип-хоп колективот „Легијата“ со рап-офанзива ја менуваа супкултурната мапа во градот и во...