Неверојатно: Најстариот син на Аца Лукас е негова копија, а богами и знае да пее! (ВИДЕО)

За разлика од неговите колеги, српскиот пејач Аца Лукас ретко ги експонира своите деца во јавноста, дури повеќето мислат дека пејачот ја има само малечката Викторија со поранешната сопруга Соња Вуксановиќ. Меѓутоа, ретко кој знае дека покрај Викторија, пејачот има уште три деца и тоа два синови и една ќерка. Андреј, Лазар и Милјана се …

Неверојатно: Најстариот син на Аца Лукас е негова копија, а богами и знае да пее! (ВИДЕО) Read More »