Tag : кварели дуруји

Спорт Фудбал

Грузија го има еден од најинтересните фудбалски стадиони во светот! (ФОТО+ВИДЕО)

Слободен печат
Овој терен се наоѓа на терен меѓу ѕидови на средновековен замок и претставува вистинска атракција… Фудбалерите на Кварели Дуруји можеби го имаат еден од најинтересните...