Tag : крвавиот Велигден

Вести Македонија

Политичарите играат пинг-понг со предметот „Монструм“

Горан Наумовски
Поминаа седум години и пет месеци од крвавиот Велигден, кога на 12 април 2012 година беше извршено петкратното убиство на Смилковско Езеро. Тогаш со повеќе...