Tag : крунисан

Вести Свет

Јапонскиот цар Нарухито ќе биде крунисан

Слободен печат
Јапонскиот цар Нарухито денеска официјално ќе биде крунисан, а на традиционалната церемонија ќе присуствуваат околу 2.600 луѓе и владини претставници од 170 држави. Царот Нарухито...