7 C
Скопје

Tag : кристина леловац

Вести Култура

ВИДЕО | Кристина Леловац: На факултетите не се учи за родовите перспективи, фестивалот „Прво па женско“ нуди шанса за младите невработени авторки

Фестивалот за феминистичка култура и акција „Прво па женско“ започнува со развивање продукција во полето на изведувачките уметности. Програмата на овогодинешното, фестивалско издание е трансформирана...