Tag : Кристина Димитриеска

Еспресо Шоу биз

Роди дете, се разведе од Кајмакоски и стана „бомба“ во вистинска смисла на зборот (ФОТО)

Васко Спасоски
Кристина Димитриевска, поранешната сопруга на пејачот Даниел Кајмакоски уште пред да се омажи важеше за една од најубавите манекенки во нашата земја. За жал откако...