• кратки филмови

Третото издание на филмскиот фестивал „Филмај“ ќе се одржи во Куманово

Во организација на Фото-кино клуб „Козјак“ – Куманово, на 26 септември ќе се одржи третото издание на Меѓународниот фестивал на кратoк филм „Филмај 2021“. Изданието беше најавено за 10 септември, но поради деновите на жалост по огнената трагедија во Тетово организаторите го објавија новиот термин. На фестивалот ќе бидат прикажани десет кратки филмови, кои се …

Третото издание на филмскиот фестивал „Филмај“ ќе се одржи во Куманово Read More »