Купувам значи постојам?! Консумеризам и како да се ослободите од него

Сите ние ја поврзуваме модата како концепт со нешто што е естетски убаво. Ги следиме трендовите и им реплицираме при градењето на нашиот стил, кој е личен печат. Без разлика дали сте спортски тип, личност која е посветена на елеганцијата или не сте особено запознаени со овој свет, мора да се признае дека модната индустрија …

Купувам значи постојам?! Консумеризам и како да се ослободите од него Read More »