конституенцата Archives - Слободен печат

Tag : конституенцата

Вести Економија

Состанок на Конституенцата на ММФ и СБ во Скопје

МИА Агенција
Економските политики и програмите на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светска банка (СБ), како и други клучни економски прашања за европската и светската економија ќе...