Tag : коњички спорт

Останатo Спорт

НЕВЕРОЈАТНО: Тркачки коњи паднале на допинг тест, биле „надувани“

Слободен печат
Српскиот коњички спорт го тресе допинг афера во кој главната улога ја имаат тркачки коњи. Дури пет грла биде позитивни на допинг тестовите во последните...