-2 C
Скопје

Tag : конфузни сигнали

Колумни

Конфузни сигнали

Златко Теодосиевски
Пред извесно време напишав дека луѓето, или барем поголемиот дел од нив, во принцип ѝ веруваат на власта. Особено на оваа власт. Така веројатно и...