6 C
Скопје

Tag : кондензирано млеко

Магазин Магазин слајдер Семејство

Пијалакот направен за војниците на Наполеон денес е одлична слаткарска состојка

Слободен печат
Историјата на слаткото кондензирано млеко е многу интересна и воопшто не е поврзана со некоја кулинарска цел. Наводно прв пат е произведено за да ги...