Tag : комуницира

Магазин Магазин слајдер Сцена

Дејан прво зборува со змиите, па ги лови: Овој човек спасил многу животи! (ФОТО)

Васко Спасоски
Кога ќе огрее сонцето и температурата помине преку 30 степени, многу домаќинства во Србија имаат непоканети гости. Во прашање се змиите кои често се гледаат...