16 C
Скопје

Tag : комунални

Вести Ви Препорачуваме Економија

Поплаките на граѓаните за комуналните сметки стигнале и кај омбудсманот

Соња Кириџиевска
Се прават последните калкулации и се собираат потребните податоци од сите претпријатија на државно и на локално ниво, кои треба да бидат преточени во законско...