24.8 C
Скопје

Tag : комфи ангел

Вести Економија Слајдер

Ирена Јакимовска, управител на „Комфи ангел“: Ќе треба повторно да се навикнеме да трошиме пари за облека

Домашните бизнисмени со олеснување ја примија веста дека Германија, која е наш најголем стратешки партнер, доживува економски раст и покрај ограничувањата поради пандемијата. Тоа е добра...