6 C
Скопје

Tag : колумини

Колумни

Идеолошкиот свињарник и голотијата на заробените умови

Џабир Дерала
Да се верува во лагите на политичките кујни на криминалците, мора човек да биде премногу прост или колосално глуп. Да се работи во тие фабрики...