Tag : Колефски

Вести Македонија

Само 15 првачиња запишани во општина Пустец

Слободен печат
Новата учебна 2019/2020 година денеска почна и за основците и средношколците во општина Пустец, област Мала Преспа, Република Албанија. На почетокот на учебната година со...
Вести Регион

Колефски официјално ја презема функцијата градоначалник на Пустец

Слободен печат
Новоизбраниот градоначалник на општина Пустец, Мала Преспа, Пали Колефски, денеска и официјално го започна четиригодишниот мандат. Уверението за неговиот избор му го предаде Дори Спиролари,...