Tag : кочански

Вести Македонија

„Денови на кочанскиот ориз” од 30 септември до 5 октомври

Слободен печат
Од 30 септември до 5 октомври Кочани ќе биде домаќин на дваесет и осмото издание на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз” со што се одбележува...