18 C
Скопје

Tag : книги дистрибуција

Вести Ви Препорачуваме Македонија

ФОТО+ВИДЕО: Околу 600 илјади книги, вредни 6 милиони евра, чмаат во подруми

Марина Дамческа
Околу 600.000 книги за кои се потрошени 6,1 милиони евра преку Министерството за култура уште од 2009 година никако да стигнат до своите читатели. Државниот...