• клубови

Серија А: Клубовите за секој искористен тест, ќе донираат пет нови

Клубовите од Серија А ќе донираат по пет тестови на коронавирус за секој кој го искористат кога ќе се вратат на тренинзите пред можното продолжување на сезоната, пренесува „Кориере дело Спорт“. Се вели дека тој е еден од предлозите од страна на италијанската фудбалска федерација и испратен до тамошната Влада која пак треба да донесе …

Серија А: Клубовите за секој искористен тест, ќе донираат пет нови Read More »