-1.3 C
Скопје

Tag : кинески газди

Спорт Фудбал

Кинеските газди му веруваат на тренерот Конте

Слободен печат
Денеска Антонио Конте оствари конструктивна средба со првите луѓе на миланскиот клуб и во интерес на континуитетот и стратегијата, двете страни се договорија и натаму...