ВИДЕО I Скандал во католичко училиште: Наставник од Колумбија по онлајн час ги бакнувал градите на сопругата, учениците снимиле сè

Учителот во католичкото училиште во Колумбија Рубен Дарио Парас е снимен во непријатна ситуација за време на повикот „Зум“ со неговите ученици. После онлајн часовите, Рубен заборавил да ја исклучи камерата, па се препуштил на размена на нежности со неговата сопруга. Во еден момент тој и ја подигнал маицата и започнал да и ги бакнува …

ВИДЕО I Скандал во католичко училиште: Наставник од Колумбија по онлајн час ги бакнувал градите на сопругата, учениците снимиле сè Read More »