• капи

ФОТО | Игор Џамбазов и Илина Арсова: Омилениот пар со идентични плетени капи

Секогаш од нив очекуваме некоја нова интересна фотографија, полна со љубов. Игор Џамбазов и Илина Арсова несомнено станаа омилениот пар на македонската јавност. И двајцата се активни на социјалните мрежи и умешно знаат да ги радуваат своите обожаватели и пријатели со заедничките фотографии, взаемната поддршка и позитивната енергија. Овојпат, Илина Арсона на својот инстаграм – …

ФОТО | Игор Џамбазов и Илина Арсова: Омилениот пар со идентични плетени капи Read More »