Tag : kalpija

Магазин Магазин слајдер Технологија

Запознајте ја Калпија: Реконструирано лицето на жената која живеела пред 7.500 години

Слободен печат
Развојот на технологијата прави науката да напредува на сите полиња и ни носи нови, неверојатни откритија за некои стари пронајдоци. Откриен во 1996 година, черепот...