„Држете ни палци“: Ѕвездите од „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на Јуниорскиот Евросонг 2021

Преслатките ѕвезди од детскиот телевизиски серијал „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на 19. издание на Јуниорскиот Евросонг 2021. – Драги наши обожаватели, чест ни е да ви соопштиме дека оваа година во декември во Париз, ќе ја претставуваме Македонија на Јуниорскиот Евросонг. Држете ни палци. Благодарност до МРТВ за дадената шанса, стои во објавата на …

„Држете ни палци“: Ѕвездите од „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на Јуниорскиот Евросонг 2021 Read More »