Tag : јатко

Магазин Слајдер

Македонец се родил во авион на 8.000 метри височина, па го крстиле по авиокомпанијата

Слободен печат
Марија Тодева се породила на 13 февруари 1978 година во авион на авиокомпанијата ЈАТ, а била породена од екипажот на авионот. Ножиците со кои ја...