18 C
Скопје

Tag : Јадранското Море

Хроника

ВИДЕО: Камион падна во Јадранското море

Горан Наумовски
Денес, околу 11,20 часот на островот Хвар во Стари Град, товарен камион падна во Јадранското море од траектот „Наталија“. Капетанијата на пристаништата ќе спроведе истрага...