Tag : издавачки центар Три

Вести Култура

„Читаме по дома“ – Актерите од Театар Кумановo и „ТРИ“ во заеднички проект

Слободен печат
Актерите од Театар Куманово заедно во соработка со Издавачки центар ТРИ спремаат нов и возбудлив проект. Проектот носи име „Читаме по дома”, a постои можност...
Вести Култура Слајдер

„Карантински приказни – Антологија на изолацијата“, предизвик за собирање најкреативни раскази во изолација

Слободен печат
-Почнуваме со предизвик што го нарековме „Карантински приказни – Антологија на изолацијата“. Со ова сакаме да ги поттикнеме и собереме најоригиналните, најкреативните и најинтересни раскази...
Вести Скопје

„Зачекори во Здраво Скопје“ – авантуристичка тура низ градот по повод 56 години од земјотресот

Слободен печат
Утре во организација на издавачки центар ТРИ, ќе се одржи првата авантуристичка тура низ градот – „Зачекори во Здраво Скопје“, инспирирана од интерактивниот водич „Здраво...