ТАА Е КАРЛОВИЌ СО ГОЛЕМИ ГРАДИ: Нов сексистички испад на тениски меч! (ВИДЕО)

Мисаки Дои (28) беше поразена од Германката Јулија Гергес, по сетови 5:7, 6:1 и 6:3. Но, ваквиот резултат беше во втор план, односно мечот го одбележа непримерниот коментар кој го имаше тренерот Кристиан Захалка во моментите кога ѝ даваше совети на Јапонката Дои во текот на дуелот. При резултат 5:4 во првиот сет, таа го …

ТАА Е КАРЛОВИЌ СО ГОЛЕМИ ГРАДИ: Нов сексистички испад на тениски меч! (ВИДЕО) Read More »