Иванов до Ивановска од ДКСК: Вашата крајна и единствена цел беше да ја нарушите мојата чест, достоинство и углед

Поранешниот претседател Ѓорге Иванов денеска упати писмено барање до претседателката на Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) Биљана Ивановска за доставување на информација за состојбата, статусот на отворените предмети кои ги води ДКСК за него, предмет за потпишување укази за унапредување на генерали за време на изборен процес и предмет за зголемување на имотната …

Иванов до Ивановска од ДКСК: Вашата крајна и единствена цел беше да ја нарушите мојата чест, достоинство и углед Read More »