3 C
Скопје

Tag : Ивана Настеска

Жена Магазин Магазин слајдер

Стил на неделата: новинарката Ивана Настеска

Ј.К.Д
– Не можам да одолеам кога ќе видам некој што носи сако или капут, а притоа ги комбинира со старки како Доктор Ху. Ја избрав...