Tag : Ивана Костовска

Жена Магазин Магазин слајдер

Жена на неделата: Ивана Костовска, архитект 

Ј.К.Д
Ивана Костовска е една од архитектите кои придонесоа за новото убаво лице на Зоолошката градина во Скопје. Идејниот проект за новото живеалиште на фламингата, кое неодамна...