Tag : Иван Андреевски – Маче

Колумни

Новинарската почит кон него ќе биде вечна

Иван Андреевски - Маче
Деновиве почина еден од најголемите новинари во нашата земја и во регионот, доајенот на радионовинарството Градимир Јовановиќ – Киби. Беше почитуван од сите колеги од...
MacedonianAlbanian