Tag : историја на филм

Култура

Под мотото „Гледај филмови, учи и создавај!“ во Кинотеката почна проектот „Филмска училница“

Слободен печат
На првите часови на почетокот на проектот „Филмска училница“ на 10 октомври во Кинотеката беа присутни десетина средношколци и бруцоши, на возраст од 15 до...