Исламик Џихад Archives - Слободен печат

Tag : Исламик Џихад

Вести Планета

Израелското отстранување на „непосредната закана“ повторно го разгоре конфликтот со Газа

Слободен печат
Израел спроведе воздушни напади над две локации каде се наоѓале две раководни лица на милитантната група Исламик Џихад во Газа и Сирија, во еден од...