Tag : искасани

Хроника

Кучиња скитници искасаа мажи

Двајца мажи од Скопје вчера во полиција пријавиле дека биел нападнати од кучиња скитници. Според полицијата првиот напад бил пријавен во полициската станица Центар каде...
Хроника

Повторно кучиња скитници нападнаа во Центар и Аеродром

Горан Наумовски
Маж и жена од Скопје се новите жртви на кучиња скитници. Тие биле нападнати во Центар и Аеродром. Во овие две населби, во изминатиот период...
Хроника

Кучиња скитници искасале мажи

Горан Наумовски
Двајца мажи вчера во МВР пријавиле дека биле каснати од кучиња скитици. Синоќа во полициската станица Центар, А.Д. (21) од Скопје пријавил дека на булеварот...
Хроника

Нови жртви на кучиња-скитници

Горан Наумовски
Денешнит полициски билтен повторно документира напади од кучиња-скитници. Шеесет и шетиригодишниот Б.В. во полициска станица во Пехчево, вчера пријавил дека претходниот ден бил нападнат и...