Tag : ирена јакимоска

Жена Забава Магазин Магазин слајдер

Стил на неделата: Ирена Јакимоска, директор и косопственик на компанијата „Комфи-Ангел”

Слободен печат
– Таа е нестандардна во секој поглед: нејзината силно изразена индивуалност е првото што ви паѓа во очи. Ќе ја забележите и меѓу илјадници други,...